DJ DJIVO, in het dagelijks leven Ivo Bremmers genaamd is geboren in 1974 en nu woonachtig in Nederweert. Al als kind geïnteresseerd in muziek, waarbij de eigen voorkeur aan het eind van de jaren 80 begin jaren 90 sterk richting de happy hardcore en dance remixen ging. Ondanks de liefde voor muziek heeft het tot 2013 geduurd om de stap te zetten om muziek op andermans feesten te gaan verzorgen.

Na de aanschaf van een PA-installatie en een midi controller, was het begin gemaakt met DJIVO drive in show. Na enkele optredens en de positieve feedback is de keuze gemaakt om het professioneler aan te gaan pakken en is de hobby op een leuke manier uit de hand aan het lopen.

In 2015 heeft DJ DJIVO meegedaan aan de Open Limburgse DJ-kampioenschappen (OLDK). Met als resultaat de beste “amateur” Feest DJ op een overall 3de plaats.

DJ DJIVO kan het best omschreven worden als een allround Feest DJ.

Commerciële en herkenbare muziek van de jaren 70 tot en met vandaag komen gedurende de avond voorbij. Het op een creatieve manier combineren en afwisselen van muziekstijlen en inspelen op het publiek/ verzoekjes is feedback van diverse positieve opdrachtgevers in de afgelopen jaren.

Feesten die variëren van bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, housewarming party’s, dansschool optreden, carnavalsreceptie, etc.

Op feesten draait DJ DJIVO dan ook geen vooraf bedachte set. DJ DJIVO kiest de muziek op het moment zelf voor zijn publiek en niet voor zichzelf of alleen de opdrachtgever. De muziekstijlen kunnen dan ook sterk variëren van bijv. dance, pop, reggae, Limburgs dialect, rock, Moombahton, NL-talig, Apres ski, etc etc. Zijn doel bij ieder feest is, om zijn publiek “muzikaal blij” naar huis te laten gaan.

Inspiratie voor zijn manier van draaien zijn Feest DJ Ruud, radio 538 party, diverse lokale (feest) DJ’s, het zelf bezoeken van diverse festivals en het luisteren van vele jaarmixen.

Naast een complete eigen drive in show waarbij zowel licht als geluid tot 350 personen verzorgd kan worden, draait DJ DJIVO ook steeds vaker voor cafés/clubs, wie weet binnenkort voor jou?

 

Interesse in deze artiest? Klik op de knop hier onder!

BOEK NU