Mood Events, een evenementenbureau gevestigd sinds 2017 in Ospel. Een evenementenbureau die iedereen een kans geeft, en klaar staat voor alle talenten.

Wie is Mood Events?

Jort Verheijen (21) werkt al sinds 2010 in de muziek scene, sinds maart 2017 is Jort begonnen met Mood Events. Zijn eerste instantie was eenmalig een evenement op te zetten voor het goede doel ”Pink Ribbon”, maar uiteindelijk zijn dit meerdere evenementen geworden en zit er geen stoppen aan. Jort werkt als sinds 2010 aan zijn solo carrière onder de naam ”Jordy Verhex” en heeft al vele optredens achter de rug.

Wat was je mooiste optreden?

Jort: “Een van mijn mooiste optredens was toch echt met Weert kermis in de Brothers. Ik stond voor een volle zaal, en mocht de avond afsluiten. Nooit verwacht hoe dat publiek te keer ging”!

Mood Events luistert naar de gasten. Wanneer wij merken dat een genre te geliefd is, proberen wij daar een mooi evenement op te bouwen. Zo hebben wij ook een nieuwe editie van Stoba Goes Hard mogen organiseren bij de Discotheek Stoba in Echt.

Wat vond je van de avond?

Jort: Dit was een hele mooie avond! Mark With A K, Mandy en Outsiders stonden samen op de line-up. Rond een uur of elf was de zaal al goed vol. Mijn gedachte was ”Heb ik dit georganiseerd?” Een van mijn grootste evenementen tot nu toe, in één woord: prachtig!

Sinds november 2017 is Jort ook zijn eigen boekingskantoor gestart genaamd “Mood Agency”. De agency wilt zich inzetten voor lokale, getalenteerde artiesten.

Wat hoop je te bereiken met de agency?

Jort: “Ik hoop een hele boel te bereiken met de agency. Ik gun mijn artiesten de grootste locaties om te draaien”.

Het team

Jort Verheijen (21) heeft in maart 2017 het evenementenbureau Mood Events opgericht. Tot nu toe bestaat ons team uit 3 personen: Jort, Meilou en Romano.

Meilou (19) werkt als sinds het begin bij Mood Events. Haar passie voor muziek is enorm groot, het was dus een makkelijke keus om hier bij te komen werken.  Meilou houdt zich vooral bezig met de foto’s, website, acties en promotie voor Mood Events, ook heeft ze sinds 2018 een eigen pagina waar ze al haar foto’s op zet. Deze pagina heet: ‘The Wall Of Mood’.

Romano Falchi is de technische man onder Mood Events, hij is 28 jaar oud en verzorgt de website van Mood Events. Romano zorgt ervoor dat de website up to date blijft en werkend is.

Wat kan Mood Events de consument bieden?

Wij bieden de consument een prachtig feest. Wij garanderen ook 100% feest. Wij bieden verschillende DJ’s aan met verschillende stijlen muziek! Voor een echt feest, raden wij u aan om naar DJ DJIVO te kijken. Maar bent u toch opzoek naar een stevige dance artiest dan kunt u naar DJ Diego kijken.

Wat mogen wij van Mood Events verwachten?

Houdt onze agenda in de gaten, want er komen nog genoeg evenementen aan! Wij zetten ons volledig in om jullie een prachtig feest geven!